Horeca Women Awards Gala 28 septembrie 2023

FIHR este partener institutional al Horeca Women Awards si la editia din 2023.

Horeca Women Gala Awards aduce recunoaștere profesionalismului și performanțelor ce au marcat carierele de succes ale doamnelor din industria ospitalității. Parte a unei inițiative ce aduce în lumina reflectoarelor leadership-ul feminin din industria horeca, evenimentul își propune să celebreze și să onoreze excelența, puterea de adaptare și inovare a celor care, prin implicarea și dedicarea lor, contribuie la dezvoltarea celui mai dinamic și provocator domeniu de activitate.

Premiile vor fi decernate în seara zilei de 28 septembrie 2023, într-o atmosferă elegantă și cordială.

Categorii:

  • Rising Star – Hotel & turism
  • Rising Star – Restaurant, Café, Pastry & Bakery
  • Start up of the year
  • Professional organization of the year
  • Best Pastry Chef/Ciocolatier
  • Best Chef
  • Best Hotel General Manager
  • Best Entrepreneur Restaurant – Concept
  • Best Entrepreneur – Restaurant, Café & Events
  • Best Entrepreneur – Pastry & Bakery
  • Best Entrepreneur – Guesthouse / Resort / Retreat
  • Best Entrepreneur – Hotel
  • Best Entrepreneur – HoReCa Supplier Food & Non-food
  • Best Entrepreneur – HoReCa Supplier Drinks
  • Premiul pentru susținerea educației în industrie
  • Premiul special TrendsHRB

Juriul este alcătuit din profesioniști de marcă ce activează în industria horeca și domenii conexe, atât femei, dar care nu sunt nominalizate la nici o categorie (excepție, Premiul Special HRB), cât și bărbați. Membrii juriului nu vor juriza la categoriile unde există nominalizări care reprezintă companiile sau organizațiile din care fac și ei parte.

  • ⚖️ Otilia Demian – Membru Comitet Director FIHR și Director of Business Development Bacolux Hotels România
  • ⚖️ Cezar Munteanu – Chef & Consultant de specialitate în industriile HoReCa și alimentară
  • ⚖️ Oana Coantă – Chef & Co-owner Bistro de l’Arte
  • ⚖️ Georgeta Grecu – Senior Consultant, winsedswiss România
  • ‍⚖️ Daniel Mischie – CEO City Grill
  • ‍⚖️ Mirela Cață – Pastry Chef & trainer
  • ‍⚖️ Radu Savopol – Co-fondator 5 to go
  • ‍⚖️ Cristina van der Schaaf, Fondator Horeca Culinary School
  • ‍⚖️ Radu Dumitrescu – CEO Stadio Hospitality Concept
  • ‍⚖️ Dragoș Panait – Founder & CEO Next Root Management Systems
  • ‍⚖️ Cosmin Dragomir – Jurnalist culinar & editor Fondator GastroArt
  • ‍⚖️ Carmen Ionescu – Editor in Chief TrendsHRB

Evenimentul este dedicat profesioniștilor din toate segmentele industriei ospitalității: antreprenori, general manageri din sectorul hotelier, al restaurantelor, cafenelelor și barurilor, din segmentul de catering și evenimente, chefi, pastry chefi, reprezentanți ai asociațiilor profesionale, reprezentanți ai unităților educaționale de profil, precum și reprezentanți ai celor mai importanți furnizori HoReCa și profesioniști din domenii conexe.

Mai multe detalii aici