HACCP – Hazard Analysis and Critical Control Point sau Analiza riscurilor și Punctele Critice de Control – este o metodă internaționala de identificare și minimalizare a riscurilor legate de siguranța alimentară, inclusiv a regulilor de igienă în restaurante. Implementarea sa corectă poate oferi clienților, publicului și agențiilor de reglementare asigurări că un program de siguranță alimentară este bine gestionat.
Despre principalele prevederi legislative in materie de HACCP, analiza riscului și punctele critice de control in tehnologia culinara vom discuta in data de 23 aprilie începând cu ora 16.00 cu doamna doctor Madalina Belous.
Dr. MV Madalina BELOUS ( Conf. univ. dr. – Igiena si tehnologie alimentara/ Inspecția si controlul produselor alimentare/ Microbiologie alimentara/ Autocontrol, audit si inspecție ), deține un doctorat în domeniul siguranței alimentare și sănătății publice (Medicină Veterinară) – aplicat in Industria Ospitalității. De asemenea, deține un MBA de City-University of Sheffield, Marea Britanie pentru Management General și Strategie de Afaceri. Este autor de articole și lucrări științifice publicate in jurnale academice sau prezentate in publicațiile conferințelor. Peste 24 de ani experiența în domeniul instruirii, comunicării, sănătății publice și in industria ospitalității , proiecte de siguranța alimentului – implementarea HACCP sau standarde ISO, valori nutriționale si tehnologie alimentara.
Inscrieri pe adresa [email protected] pana pe 19 aprilie.