Workshop Reducerea Risipei Alimentare și a Ambalajelor în Hoteluri: Ghid Practic pentru Implementarea Strategiilor Sustenabile

In cadrul evenimentului Food Service& Hospitality Expo 2025, FIHR va invita sa participati la Workshopul Reducerea Risipei Alimentare și a Ambalajelor în Hoteluri: Ghid Practic pentru Implementarea Strategiilor Sustenabile, luni 10 noiembrie ora 13.30.

In contextul creșterii preocupărilor legate de sustenabilitate și al necesității de a reduce impactul asupra mediului, industria hotelieră se confruntă cu provocări semnificative în ceea ce privește gestionarea risipei alimentare și a ambalajelor. Atelierul organizat de FIHR oferă o platformă de discuție și schimb de experiență între lideri din industria hotelieră, experți în gestionarea deșeurilor și reprezentanți ai asociațiilor de profil.
Panelul va explora strategii concrete și inovatoare pentru a minimiza risipa alimentară în toate etapele, de la achiziție și depozitare, până la preparare și servire, precum și modalități de reducere a utilizării ambalajelor și de optimizare a proceselor de reciclare. Scopul final este de a oferi un ghid practic pentru hotelieri, care să le permită să implementeze cu succes strategii sustenabile, să reducă costurile operaționale și să contribuie la protejarea mediului.

Invitatii speciali ai panelului sunt:

  • Cristina Huzum, Director General Adjunct Sheraton București
  • Vlad Cimuca, Director General Courtyard by Marriott Bucharest Floreasca
  • Laura Elly Naghi, Director General FIHR
  • Nicolae Lica, Executive Chef JW Marriott Bucharest Grand Hotel
  • dr. Madalina Belous, consultant pentru Managementul calității și siguranța alimentului

Pentru inscriere va rugam sa trimiteti datele dvs la adresa [email protected]